(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluharjoittelija, alue- ja kunnallistekniikka
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille alue- ja kunnallistekniikan yksiköön suunnitteluharjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi energisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.


Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.


Tervetuloa Alue- ja kunnallistekniikan yksikön -osaajien joukkoon
Kehäharjoittelijana olet osa Espoossa sijaitsevan yksikkömme asiantuntijajoukkoa. Yksikkömme koostuu vastavalmistuneista suunnittelijoista kokeneisiin konkareihin. Työura on helppo aloittaa meillä, sillä kokeneempien asiantuntijoiden ohjauksessa harjoitteluun pääsee helposti sisään ja mielekästä tekemistä löytyy varmasti. 


Työtehtäväsi harjoittelijana sisältää katu- ja kunnallisteknisten suunnitelmien laatimiseen liittyviä avustavia suunnittelutehtäviä. Yksikkömme päätehtävänä on pääkaupunkiseudun katualueiden suunnittelu alkaen maanalaisesta tekniikasta vaikkapa maanpäällisiin raitiotielinjoihin. Parasta on, että teemme aina projektejamme useamman ammattilaisen yhteistyönä toisiamme auttaen.


Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.


Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme, että:

  • Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija tai muu vastaava.
  • Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa.
  • Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti.
  • Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut.


Tule osaksi Infra ja liikenne -osaajien joukkoa
Rambollin 3000 liikenneasiantuntijaa tekevät yhteistyötä viranomaisten, urakoitsijoiden ja kaupunkien kanssa kehittäessään kokonaisvaltaisia liikenneratkaisuja. Lentoliikenteestä siltoihin ja tunneleista raideliikenteeseen – haluamme varmistaa, että ihmiset ja tavarat liikkuvat paitsi tehokkaasti myös kestävällä tavalla. Älykkään liikkumisen asiantuntemuksemme avulla voidaan ratkoa liikkumisen haasteita integroimalla kaupunkisuunnitteluun kaikki liikkumisen muodot ja liikenteen digitalisointi. 


Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.


Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään projektipäällikkö Susanna Leinonen puh. 040 7773559.