(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluavustaja
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme nyt ratasuunnitteluosastolle Vantaalle

SUUNNITTELUAVUSTAJAA

Tehtäviisi kuuluu rata- ja muiden väyläsuunnitteluhankkeiden suunnitteluavustajan tehtävät: suunnitelmadokumenttien ja inframallien tuottaminen.

Tärkeimpiä asiakkaitamme Suomessa ovat Liikennevirasto sekä kaupungit ja kunnat esim. Tampereen ja Helsingin kaupungit, ELY-keskukset sekä yksityiset yritykset, joiden merkittävissä hankkeissa olemme jatkuvasti mukana.

Viimeaikaisia tai käynnissä olevia merkittäviä hankkeitamme ovat mm. Kehärata, Tampereen raitiotie -allianssihanke, Länsimetro Matinkylä-Kivenlahti, Espoo-Salo Oikorata ja Pasila-Riihimäki lisäraide. Toimimme myös Pohjoismaissa sekä muissa vientikohteissa yhteistyössä Pöyryn globaalin organisaation kanssa. Kiinnostavat ja haastavat hankkeemme inspiroivat meitä.

Odotamme sinulta

  • suunnitteluassistentin tai teknisen piirtäjän koulutusta tai muuta vastaavaa teknistä koulutusta
  • kokemusta suunnitteluohjelmistojen käytöstä
  • motivaatiota kehittyä tehtävässäsi

Arvostamme

  • työkokemusta väyläsuunnittelusta
  • energistä ja yritteliästä lähestymistapaa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja; tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • huolellisuutta, vastuunkantokykyä
  • englannin- ja ruotsinkielen taitoa

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Saarinen, p. 010 33 49177.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 24.6.2018 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla