(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluassistentti
Höganäs Borgestad Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Etsimme asiakkaallemme Höganäs Borgestadille Tampereelle Ruskoon SUUNNITTELUASSISTENTTIA. Tehtävä on kokoaikainen ja kestää vähintään vuoden 2019 loppuun.

Tehtävässä toimit suunnittelun avustavissa tehtävissä asiakkaamme ohjauksessa. Osallistut asennuspiirustusten tekemiseen AutoCAD:ia hyödyntäen. Sinulla on teknisen koulutustaustan lisäksi jo jonkin verran aiempaa kokemusta AutoCAD:in käytöstä sekä hyvät IT-taidot. Kokemus Inventorista tai muusta 3D-suunnitteluohjelmasta on tehtävässä eduksi, muttei välttämätöntä. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja tukenasi on ammattimainen tiimi. Tehtävänkuvaa voidaan laajentaa osaamisesi ja kehittymisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle vähintään vuoden loppuun kestävän kokoaikaisen työn mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi suunnitteluohjelmien parissa. Saat työsuhteesi taustalle myös Adeccon työsuhde-etuudet.

Kiinnostuitko? Työ alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ti-ke klo 14-16, pe klo 15-16). Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.