(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluassistentti
Turku Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

HAEMME JUURI SINUA SUUNNITTELUASSISTENTIKSI

sähköverkon tietojärjestelmien ylläpitotehtäviin sekä avustaviin suunnittelutehtäviin.

Tehtävässä vastaat osaltasi sähköverkon laite- ja kuntotietojen ajantasaisuudesta eri tietojärjestelmissä. Valimistelet erilaisia dokumentteja verkon muutostöiden ja tarkastusten tueksi. MS Office -ohjelmien lisäksi tarvitset työssäsi useita eri tietojärjestelmiä, kuten Autocad ja Trimble Locus (Xcity) sekä energia-alan ohjelmistoja (mm. verkkotietojärjestelmät). Työskentelet läheisessä yhteistyössä alueverkkosuunnittelijan apuna, mutta tehtävänannosta riippuen myös muiden sisäisten ja ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA tehtävään soveltuva koulutusta (esim. teknisen suunnittelun perustutkinto/suunnitteluassistentti) ja kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Omaksut nopeasti uusia tietojärjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta ainakin osasta käytössämme olevista järjestelmistä. Erityisesti arvostamme Autocadin käyttökokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja vastuullista työskentelyotetta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä sujuvia yhteistyötaitoja.
 

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä osaavan tiimin tuen. Olet mukana rakentamassa sähköverkon muodossa yhteiskunnan yhtä keskeistä peruspilaria kehittyvässä energiakonsernissa. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu Turku Energiaan www-sivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 18.8.2019 täyttämällä suunnitteluassistentin sähköinen hakemuslomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi/. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turku Energia Sähköverkkojen rakennuttamispäällikkö Jukka Suopajärvi, p. (02) 2628 171.

Turku Energia on savuton työpaikka.