(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluassistentti
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt pikaisesti asiakasyrityksellemme Peikko Finland Oy:lle suunnitteluassistenttia. Työtehtävään kuuluu tuotemallinnus sekä lähtötietojen ja kuvien oikeellisuuden tarkistaminen sekä puutteista ja virheistä ilmoittaminen projektinvetäjille.
Odotamme sinulta
Omaat hyvät atk-taidot, tarkan työotteen sekä sinulla on hyvä 3D osaaminen. Ehdottomasti eduksi myös Tekla-ohjelmiston osaamisesta, koska tämä tulee olemaan pääsääntöinen päivittäinen käyttöohjelmisto, mutta ohjelmistoon kyllä opetetaan. Tässä mahdollisuus päästä mukaan myös opintonsa vasta päättäneellä osaajalla.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme Sinulta suunnitteluassistentin tai piirtäjän tutkintoa / kokemusta piirtäjän tehtävistä.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on projektiluonteinen ja kestää noin 4-6 kk, mahdollisuus myös jatkua. Hae tätä tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella, cv ja palkkatoive liitettynä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen lahti@vmp.fi otsikolla "piirtäjä" 21.7.2019 mennessä. Lisätietoja rekrytoinnista saat VMP Lahti puh 03 873200 tai Sirpa Kilpeläiseltä puh 050 338 4881. Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea tehtävää pikaisesti.
Kesto
4-6kk, mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, lahti@vmp.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.