(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluassistentti
Sweco Rakennetekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haemme Kuopion arkkitehtiosastolle
SUUNNITTELUASSISTENTTIA

monipuolisiin avustaviin suunnittelutehtäviin 11 hengen osaavaan työyhteisöömme. Suunnitteluprosesseissa pääpaino on tietomallipohjaisessa työskentelyssä, käytössämme on ArchiCAD sekä AutoCAD+ARK11.2015 ohjelmistot.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Avaimia tehtävässä menestymiseen
• Tehtävään soveltuva rakennusalan suunnitteluassistenttikoulutus
• Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi
• Hyvät yhteistyötaidot
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, tartut aktiivisesti toimeen kuin toimeen. Organisointikyky on tarpeen erilaisissa käytännön järjestelyissä ja pystyt pitämään montakin lankaa käsissäsi samanaikaisesti.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 24.08.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.