(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluassistentti (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen mittatilaustöinä tehtävien painehoitolaitteiden sekä korkeapaine- ja puhdasilmajärjestelmien suunnitteluun sekä valmistukseen erikoistunut yritys. Etsimme nyt heille suunnitteluassistenttia avustaviin laite- ja järjestelmäsuunnittelu- sekä sähköisten ja paperidokumenttien hallintatehtäviin. Työtehtäviin sisältyy myös manuaalien ja tarjouskuvien tekeminen, kuvien päivittäminen sekä erilaisia toimistotöitä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alkuun arviolta neljän kuukauden ajan. Työtä on tämän jälkeen tarjolla mahdollisesti pitkäaikaisemminkin.

Työssä käytetään CAD- ja SolidWorks-ohjelmistoja. Pitkäaikaista suunnittelukokemusta ei edellytetä, vaan tehtävään huomioidaan myös uransa alkupuolella olevat hakijat.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 8–16 tehtävää päivätyötä, 37.5 h / vko. Työaika on mahdollisuus järjestää myös osa-aikaisena. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Haastattelut tehtävään järjestetään ripeällä aikataululla ja tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa seniorikonsultti Ilkka Seppä, puh. 050 411 2705.