(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluassistentti korjausrakentamisen pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Etsimme nyt suunnitteluassistenttia Expecon Oy:lle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tämä tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden uransa alussa olevalle suunnitteluassistentille päästä oppimaan ja kehittymään oman alansa ammattilaiseksi! Expeconin tiimi koostuu muista nuorista ammattilaisista, jotka ovat kasvaneet yrityksen sisällä kokeneempien, pitkän uran alalta omaavien ammattilaisten opastuksella, joten tehtävä tarjoaa erinomaiset kehittymismahdollisuudet. Jos kiinnostuit paikasta, hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista suunnitteluassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Expecon Oy:llä.
TYÖNKUVA
Suunnitteluassistentin roolissa tulet työskentelemään korjausrakentamis- ja uudisrakentamishankkeiden parissa insinöörien kanssa. Säännöllisiin työtehtäviisi kuuluu 2D-suunnittelua ja -piirtämistä sekä 3D-mallinnusta. Tulet myös kiertämään työmailla insinöörien kanssa muun muassa tekemässä mittaus- ja kuvaustöitä. Kokemuksen karttuessa osallistut myös suunnittelu- ja projektikokouksiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on suunnitteluassistentin koulutus. AutoCADin ja Revitin käyttö täytyy olla tuttua. Kaikki aikaisemmat kesätyöt ja harjoittelut suunnittelutehtävistä sekä muu kokemus työmaalta ovat eduksesi, joten mainitse ne hakemuksessasi. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa sekä yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Hakijalta edellytetään


* Suunnitteluassistentin koulutusta
* Kokemusta suunnitteluohjelmiston AutoCADin ja Revitin käytöstä
* Yhteistyökykyä ja oma-aloittesuutta
* Hyvää suomen kielen taitoa


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vuoden 2019 loppuun

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Expecon Oy on pääosin korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun, projektinjohtoon, rakennuttamiseen ja valvontaan erikoistunut yritys.