(Poistunut julkaisusta)

Suunnitteluassistentti Elbox Oy:lle Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Sinä jo valmistunut tai tuleva sähköinsinööri, etsitkö nyt mielenkiintoista työtehtävää suoritettavaksi esimerkiksi opintojen ohella? Asiakkaamme Elbox Oy etsii nyt hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettua suunnitteluassistenttia täydentämään rivejään. Tehtävä sopii erinomaisesti insinööriopiskelijalle, sillä työajat ovat sovittavissa niin osa- kuin myös kokoaikaisesti. Hae paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet tukemaan sähkösuunnittelijoita heidän kehitys- ja ylläpitotehtävissä, eli toimit suunnittelijoiden oikeana kätenä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä 10 henkilön tiimissä, joka koostuu niin kokeneista kuin myös aloittelevista sähköinsinööreistä. Itse tulet täydentämään tiimin juniorimpaa päätä. Työskentely tapahtuu Elboxin toimistolla yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa.

Tarjoamme


* Joustavan työajan ja monipuoliset työtehtävät
* Mukavan tiimin tuen
* Loistavat työsuhde-edut (kuten liikunta- ja lounasetu, lomaosakkeen käyttöoikeus)


Tehtävä on alustavasti kokoaikainen, mutta myös osa-aikaisuudesta on mahdollista keskustella. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kasvaa sähkösuunnittelijan rooliin Elboxille.
TYÖNKUVA

* Sähkösuunnittelun avustavat tehtävät
* Piirustusten tarkastaminen ja mahdolliset korjaukset
* Datankäsittely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva opiskelutausta (esimerkiksi sähkötekniikka)
* Sujuva suomen kielen osaaminen
* Osaamista ainakin seuraavista: CADS, MS Office


Katsomme eduksi kokemuksen tai ymmärryksen sähköasennuksista sekä osaamisen Visma- ja Dialux-ohjelmista.

Etsimämme henkilö on:


* Oppimishaluinen
* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Innokas kehittymään


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elbox Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää asiakkaastamme täältä