(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELUASSISTENTTI / AVUSTAVA TUOTANNON VALMISTUSSUUNNITTELIJA
Hermann´s Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Haemme nyt osaavaan joukkoomme SUUNNITTELUASSISTENTTIA/AVUSTAVAA TUOTANNON VALMISTUSSUUNNITTELIJAA

Edellytämme sinulta teknistä koulutusta ja/tai kokemusta suunnittelutyöstä. Voit olla ansioitunut tai urasi alussa ja haluat oppia ja kehittyä työssäsi suunnittelualan ammattilaiseksi. Toimit työnjohdon tukena käytännön asioissa ja kykenet ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Hallitset mielellään Autocad-perustaidot tai olet halukas opiskelemaan ohjelman työn kautta. Tunnet myös mielellään jonkun nykyaikaisen mekaniikkasuunnitteluohjelmiston perusteet (SolidWorks, Inventor, Pro/E & Creo, Solid edge, Vertex, tms.) sekä hallitset ATK-taidot (Windows, sähköposti, Excel). Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Sinulle eduksi katsotaan halua oppia NC-ohjattujen työkoneiden mahdollisuudet tuotannon kehittämisessä (koneistus, putkilaser yms.), käytännön kokemus pajavalmistuksesta ja sisustusasennuksista, Autodesk Inventor -ohjelmiston hallinta, kokemusta laivanrakennusalalta ja muu kielitaito.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja motivoituneen suunnittelutiimin tuen, mahdollisuuden kehittää osaamista ja ammattitaitoa mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa, nykyaikaiset tuotantotilat, laitteet ja ohjelmistot.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen kalle.karjalainen@europlan.fi tai Europlan Engineering Oy, Koppelonkuja 10, 21210 Raisio.