(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELUASIANTUNTIJA
Loiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme suunnitteluasiantuntijaa Kajaaniin vastaamaan osaltasi jakeluverkon sähköisestä suunnittelusta ja rakennuttamisesta.

Pääosa tehtävistäsi koostuu sähkönjakeluverkon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja rakennuttamisesta sekä projektien hallinnasta. Työskentelet aktiivisesti kumppaniverkostomme kanssa ja huolehdit suunnittelu- ja rakennuttamiskäytäntöjen kustannustehokkaasta kehittämisestä. Osallistut myös jakeluverkon tavoiteverkkosuunnitteluun ja pitkän tähtäimen kehittämiseen.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa sähkövoimatekniikan koulutusta sekä työkokemusta sähköverkoista. Työkokemuksesi verkostosuunnittelusta ja tuntemuksesi mekaanisesta mitoituksesta katsotaan eduksesi. Sinulla on kokemusta suunnittelutyökaluista (esim. Trimble NIS) ja suunnitteluprojektien hallinnasta.

Olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, tarkka ja ratkaisukeskeinen. Toimit asiakaspalveluhenkisesti kumppaniverkostossamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen, hyvän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä laajan kirjon työnantajan tarjoamia etuja. Meillä on nykyaikaiset etätyöskentelymahdollisuudet, odotamme kuitenkin työskentelymahdollisuutta ensisijaisesti Kajaanissa. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustusta erityisesti Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisteen Esko Ainasoja, 050 412 7460 / esko.ainasoja@loiste.fi tai Mercuri Urvalissa Johanna Massa, 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.