Suunnitteluarkkitehti
Iisalmen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

SUUNNITTELUARKKITEHTI Ihmeentekijöiden Iisalmeen – oletko se sinä, joka taitaa suunnittelutehtävien tilaukset ja suunnittelun ohjaamisen Suomen houkuttelevimman seutukaupungin rakennushankkeissa? Tule mukaan osaamisen ketjuumme ja näytä, miten omalla osaamisellasi mahdollistat uusien ihmeiden syntymistä!
 
Iisalmen kaupungin tekninen toimiala hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suunnitteluarkkitehtia. Suunnitteluarkkitehdin päätehtävänä on suunnittelutehtävien tilaaminen ja suunnittelun ohjaaminen kaupungin rakennushankkeissa. Suunnitteluarkkitehti osallistuu tarvittaessa myös itsekin mm. tarveselvitysten ja hankesuunnitelmien laatimiseen ja toimii läheisessä yhteistyössä rakennuttamistiimimme kanssa. Arvostamme innovatiivisuutta ja kokemusta erilaisista suunnittelutehtävistä.
 
Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettu soveltuva korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulussa suoritettu ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä alan tuntemus. Edellytämme hakijalta nykyaikaisen tietotekniikan sovellusten hyvää hallintaa, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Kokemus rakennuttamistehtävistä katsotaan eduksi.
 
Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan: tehtäväkohtainen palkanosa on noin 3 700  euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada puolen vuoden päästä työsuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää.
 
Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Aloittaminen tehtävässä voidaan sopia joustavasti.
 
Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 30.9.2020 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot