(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELU- / PROJEKTI-INSINÖÖRI
AFRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme nyt Vantaalle

SUUNNITTELU- / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden projektien sähköistyksen eri osa-alueiden suunnittelu-/selvitys-/käyttöönotto-/valvontatehtävät oman taustasi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaisesti. Projektit vaihtelevat pienemmistä laiteuusinnoista kokonaan uusiin tehdasinvestointeihin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä halua ja kiinnostusta oppia uutta ja antaa oman osaamisesi teollisuuden projekteissa. Edellytämme sujuvaa suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielitaitoa. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista. Olet utelias oppimaan uutta ja olla mukana soveltamassa uuta käytäntöön soveltuvin osin.

Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön. Tarjoamme mahdollisuuden matkustaa kotimaassa sekä ulkomailla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös pitempiaikaiselle komennukselle.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa ryhmätyöskentely eri maiden organosaatioiden kanssa on tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYlla arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Korhonen, p. +358 50 461 7619.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää AFRYsta työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla

Täytä hakemus täällä / Please apply here