(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelu- / Myynti-insinööri, Refrak Oy
Refrak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Refrak Oy on v. 1983 perustettu tulenkestävien rakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys Kotkan Hovinsaarella. Asiakkaamme ovat pääosin sellu-, teräs- ja energiateollisuudessa Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa. Palveluksessamme on n. 25 henkilöä, joista 9 toimihenkilöä. www.refrak.fi.

Haemme asiakkaamme Refrak Oy:n nuorekkaaseen joukkoon Suunnittelu- / Myynti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti erilaisista suunnittelun, tarjouslaskennan ja myynnin tehtävistä. Tehtävänkuvaasi sisältyy esimerkiksi:
- tarjouslaskenta ja tarjousten laatiminen,
- asiakaskontaktointi,
- projektien koordinointi ja aikataulutus,
- suunnittelutehtävät sekä
- myynnilliset vastuut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri),
- aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä (esim. Autocad),
- omatoimista, huolellista ja joustavaa työskentelyotetta,
- kykyä työskennellä luontevasti eri sidosryhmien kanssa,
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä
- hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan, jossa pääset kehittymään asiantuntevien kollegoiden opastuksella. Työyhteisössä vallitsee kannustava ja motivoiva ilmapiiri, jossa pääset haastamaan itseäsi kansainvälisessä työympäristössä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hakuaika tehtävään päättyy 31.12. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti.