(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijoita koneperussuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJOITA KONEPERUSSUUNNITTELUUN

Tehtäviisi kuuluu

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa muun muassa laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jäteteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla. 

Vahvistamme joukkuettamme hakemalla suunnittelijoita koneperussuunnitteluun. Suunnittelijana vastaat perussuunnittelun kaavioiden ja järjestelypiirustusten laadinnasta.

Vastaat osaltasi suunnittelemiesi järjestelmien sääntöjen ja teknisten vaatimusten täyttymisestä sekä käytettävien materiaalien määrityksestä.

Teet työtä yhteistyössä systeemi-insinöörien, perussuunnittelun laivanvetäjän ja muiden suunnitteludisipliinien kanssa. 

Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (DI tai insinööri). Hallitset Autocadin ja Microsoftin ohjelmat sekä nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelmien, kuten Cadmaticin ja Avevan, käytön. 

Kommunikoit hyvin englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet yhteistyökykyinen ja viet töitäsi eteenpäin oma-aloitteisesti. Haluat oppia uutta ja kehittyä alallasi huippuosaajaksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta suunnittelutehtävistä, mutta voit olla myös urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden kyky!

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Sami Parkkinen
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
sami.parkkinen@meyerturku.fi
+358 40 5048925 (soittoaika torstaisin klo 14–16)