(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELIJA/MALLINTAJA, FM-Haus Oy
FM-Haus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme elementtisuunnittelijaa FM-Hausille. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi on Jokioisilla, mutta voit halutessasi työskennellä etänä osan työajasta.

Elementtisuunnittelijana päätehtäväsi on puurakenteisten rakennusten suunnittelu ja mallinnus. Työskentelet kansainvälisessä tiimissä, jossa työkielenä on englanti. Teet 3D-mallinnuksia ja tuotat tuotantokuvia. HsbCAD -ohjelmiston osaaminen on edellytys tehtävässä toimimiseen.

Toivomme lisäksi sinulta

  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri)
  • kokemusta puurakentamisesta
  • 3D-ohjelmien tuntemusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä toisaalta myös itsenäisesti
  • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Työ tehdään projekteina. Tämä mahdollistaa työskentelyn suurimmaksi osaksi etänä, mutta sinun tulee olla paikan päällä Jokioisilla osa työajasta.

Tässä tehtävässä FM-Hausilla pääset osaksi suomalaista perinteistä yritystä, joka on elementtirakentamisen edelläkävijä. Työskentelet alan osaajien tiimissä, jossa hyvä henki ja yhteistyö ovat avainasemassa. Työpisteesi on lähellä tuotantoa, joten edellytykset saumattomaan yhteistyöhön tuotannon kanssa ovat kunnossa. Jos kiinnostuit mahdollisuudesta mullistaa suomalaista rakentamista, hae pikaisesti paikkaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa (13.7. asti) Kristiina Vormala (040 837 4019) Barona Engineering'istä, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.