(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija/mallimestari miesten sisäpukeutumisen tuoteryhmiin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko sinä vahvalla ammattitaidolla varustettu suunnittelija ja mallimestari, jolla on kokemusta miesten sisäpukeutumisen tuotteiden suunnittelusta ja mitoittamisesta? Haluatko työskennellä osana ostajista, product line managereista, suunnittelijoista ja mallimestareista koostuvaa ainutlaatuista pukeutumisen huipputiimiämme?


Etsimme osaavaan joukkoomme miesten sisäpukeutumiseen erikoistunutta suunnittelija-mallimestaria, jonka vastuualueella on tuoteryhmään kuuluvien tuotteiden suunnittelu ja ohjeistus sekä mitoitukseen liittyvät tehtävät.


Työtehtäviäsi


Vastaat mallistojen suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä ostajan, design managerin ja product line managerin kanssa pukeutumisen ostoryhmässä. Suunnittelet ja ohjeistat tuotteen mittataulukoineen ja mittaat, sovitat ja kommentoit näytteet. Hoidat yhteydenpidon suoraan toimittajille mallien mitoitukseen, istuvuuteen ja laatuun liittyen. Lisäksi teet monipuolista yhteistyötä suunnittelutiimissä, arkistoit näytteitä sekä tarpeen mukaan hoidat myös muita avustavia tehtäviä.


Mitä odotamme sinulta?


Edellytämme sinulta vähintään 3-5 vuoden työkokemusta miesten sisäpukeutumisen suunnittelijan tehtävistä tuontikaupassa. Sinulla on tehtävään sopiva vaatesuunnittelijan ja mallimestarin koulutus. Muu koulutus tai työkokemus lasketaan eduksi. Olet perehtynyt materiaaleihin ja lisätarvikkeisiin ja osaat käyttää niitä kaupallisesti.


Suhtaudut suunnitteluun intohimoisesti ja seuraat aktiivisesti kilpailijoita. Sinulla on näkemys kaupallisesta muodista ja tunnistat Tokmannin asiakkaalle sopivat tuotteet eri kohderyhmiemme mallistoihin. Olet aidosti kiinnostunut Tokmannin kohderyhmää puhuttelevien tuotteiden suunnittelusta ja pystyt suunnittelemaan laadukkaita, edullisesti ja vastuullisesti valmistettavia, hyvännäköisiä vaatteita. Visuaalinen näkemys, materiaalituntemus, istuvuuden hallinta ja vaatteiden mitoitus ovat vahvuuksiasi. Olet perehtynyt laaduntarkkailuun ja haluat kehittää sitä yhdessä valmistajien kanssa.


Työssä tarvitaan idearikkautta, tarkkuutta ja kykyä pitää langat käsissä ja pysyä sovituissa aikatauluissa. Tilanteiden muuttuessa pystyt vaihtamaan suunnitelmaa, siedät aikataulupainetta ja pystyt priorisoimaan omia työtehtäviäsi. Haluat ja uskallat tuoda esiin omaa osaamistasi suunnittelutiimissä. Hallitset tavallisimpien toimistosovellusten ja suunnittelijan työkalujen, kuten Adobe Illustratorin, Excelin ja Wordin käytön. Teet yhteistyötä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, joten erinomaisten yhteistyötaitojen lisäksi työssä on tarpeen pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Työhön kuuluu olennaisena osana ideamatkat ja vierailut valmistajien tehtaille, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta Eurooppaan ja Kaukoitään.


Mitä tarjoamme sinulle?


Pääset osaksi toisiaan eteenpäin sparraavaa huippuammattilaisten joukkoa, jossa tavoitteet ovat korkealla. Toimimme fiksun ostamisen puolesta ja vastuullinen hankinta on meille tärkeää. Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan mallistoa yhdessä muiden pukeutumisen tiimiläisten kanssa. Työ on luovaa ja itsenäistä, ja sinun näkemyksiäsi kysytään ja arvostetaan. Tokmannilla saat mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut ja pääset mukaan luomaan tulevaisuuden Tokmannia.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.7.2018. Mainitse palkkatoiveesi hakemuksessasi ja kerro myös, miten kehittäisit Tokmannin valikoimaa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Joanna Tuhkanen pe 6.7. klo 9-11 ja pe 13.7. klo 9-11, p. 040 546 3709.