(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijaksi Meconet Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020
Kaipaatko seuraavaa askelta urallasi työvälinesuunnittelijana? Etsimme Meconetille suunnittelijaa ja tarjoamme sinulle nyt monipuolisen ja merkityksellisen roolin osana Meconetin suunnittelutiimiä. Työsi pitää sisällään monipuolista suunnittelutyötä ja kommunikointia niin sisäisten kumppaneiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Jatka lukemista ja tutustu tehtävään tarkemmin alempaa!
KUVAUS
Suunnittelijana vastaat asiakkaiden työvälinesuunnittelutoimeksiannoista aina alkuvaiheen menetelmäsuunnittelusta, kovuuslaskennoista ja raaka-ainevalinnoista varsinaiseen tuotteen valmistusratkaisun suunnitteluun ja tuotantoon siirtoon. Työskentelet ohutlevykomponenttien sekä lastuavien menetelmien parissa ja sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi myös jousi- ja syvävetotuotteiden parissa.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja vastuullisen roolin, missä työlläsi on tärkeä tuotannollinen merkitys
* Mielenkiintoisia suunnitteluprojekteja, missä näkemystäsi huomioidaan
* Miellyttävän ja dynaamisen tiimin tuen

TYÖNKUVA
Suunnittelijana tai junior suunnittelijana vastaat työvälinesuunnittelu- ja NPI-prosessista kokonaisuudessaan.

Työtehtäviäsi ovat:
* 3D-suunnittelu
* Valmistuspiirrustusten suunnittelu ja valmistelu
* Työvälinetestaus ja ongelmienratkaisu
* Tolerointi ja mitoitus
* Asiakasyhteyshenkilönä toimiminen suunnitteluvaiheessa
* Tuotannon tukena toimiminen
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tekninen koulutustausta, esimerkiksi mekaniikkainsinöörin tutkinto. Ideaalikandidaattimme omaa jo aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelun tehtävistä sekä ymmärrystä valmistustekniikoista. Toivomme sinulta myös käytännönläheistä ajattelua sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Etsimämme henkilö on:


* Koulutukseltaan insinööri (DI/AMK) tai muutaman vuoden kokemus suunnittelutehtävistä
* Kerryttänyt kokemusta mekaniikkasuunnittelun parista
* Käytännönläheinen ja kokonaisuutta hahmottava tekijä
* Sujuva kommunikoija suomeksi


CAD-osaaminen, Creo5/Creo6-osaaminen sekä kokemus 3D-mallintamisesta nähdään tarpeellisena tehtävässä menestymiseksi. Aikaisempi työkokemuksesi lujuuslaskennan parista auttaa sinua menestymään tehtävässä. Englannin kielen taito nähdään eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Meconet Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Meconet Oy on pohjoiseurooppalainen jousien, lanka-, puristin- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Suunnittelemme ja valmistamme tarkkoja metallikomponentteja ja teemme vaativia kokoonpanoja asiakkaiden tarpeisiin. Meconetin valmistus tapahtuu kuudessa omaan osaamisalueeseen keskittyvässä tehtaassa. Toimipisteemme ovat: Vantaa, Äänekoski, Pihtipudas, Tallinna, Tukholma ja Pietari.