(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijaharjoittelija/revisioassistentti tuotannon mekaaniseen kunnossapitoon
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme suunnittelijaharjoittelijaa/revisioassistenttia jätevoimalan tuotannon mekaaniseen kunnossapitoon ajalle 4.5.-30.9.2020. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia ja muokata kesätyöntekijän mukaan.

Työskentelet osana jätevoimalan mekaanisen kunnossapidon suunnittelutiimiä, joka koostuu viidestä koneinsinööristä. Työaikasi on päivittäin klo 7.00-15.09. Työtehtäviisi sisältyy mm. töiden suunnittelua, teknistä dokumentointia, prosessilaitteiden varaosatarpeiden suunnittelua ja hankintaa. Jätevoimalan vuosihuollossa (kesto 3-4 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan seitsemänä päivänä viikossa. Vuosihuollon aikaisiin työtehtäviisi kuuluu rakennustyömaadokumenttien hallinnointi ja toimittajatietojen koordinointi, työntekijätietojen raportointi verottajalle sekä työmaajärjestelyjen koordinointi.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet koulutukseltasi esimerkiksi 2.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija ja suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan sekä vähintään 18 -vuoden ikäinen
  • Työskentelet omatoimisesti, tarkasti ja huolellisesti
  • Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työnantajana saat kunnossapitomestari Mikko Grönlundilta sähköpostitse mikko.gronlund@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 433 7835 arkisin klo 10-14.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!