Suunnittelijaharjoittelija
Tampereen Sähköverkko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Tule mukaan tunnettuun ja luotettavaan energiayhtiöön luomaan kanssamme ratkaisuja ilmastonmuutokseen?! 

Haemme nyt Tampereen Sähköverkolle kesäksi

SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Suunnittelijaharjoittelijana toimit erilaisissa suunnittelu- ja dokumentointitehtävissä Suunnitteluyksikössämme. Verkkomme uudistuu kiihtyvällä nopeudella, joten työtehtäväsi tulevat sisältämään kesän aikana sen hetkisten tarpeidemme ja osaamisesi mukaisia haasteita sähkönjakeluverkkoon (pien- ja keskijänniteverkko), sähköliittymiin kuin sähköasemiin sekä jakelumuuntamoihin liittyen.

Pääset käyttämään CADS- ja Trimble -ohjelmistoja sekä arkistointiohjelmaa. Työnkuvasi sovitetaan valmiuksiesi ja osaamisesi mukaiseksi sekä mahdollisuuksien mukaan lisäämme työkuormaasi myös omilla toivetehtävilläsi.

Odotamme Sinulta vähintään kahden vuoden AMK/korkeakouluopintoja sähkövoimatekniikan alalta, joihin toivomme sisältyvän jo hieman sähkötekniikkaan liittyviä opintoja. Aiemmasta alan työkokemuksesta on usein etua, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys tehtävässä menestymiselle. Eduksi ovat kokemus Trimble- ja CADS-ohjelmistojen käytöstä, työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuustutkinto SFS6002, mutta koulutamme sinut tarvittaessa.

Toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta sekä ennen kaikkea aitoa innostusta toimialaamme kohtaan. Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyötaidot eikä kirjoittaminen ja erilaisten asiakirjojen tuottaminen ole vastenmielistä.  Viihtyisässä työyhteisössä arvostamme tiimihenkistä ja avointa asennetta. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, ammattilaisten tuen ja asiantuntija-avun.

Kesäharjoittelun kesto on 3,5 - 4 kuukautta sopimuksen mukaan, alkaen toukokuun aikana.

Haluatko kuulla tehtävästä tai työyhteisöstä tarkemmin? Soittele rohkeasti suunnittelupäällikkö Kari Tappuralle, p. 050 364 1054.  Tavoitat Karin varmimmin ti 19.1 klo 16:30 – 18:00, to 21.1 klo 12 – 15 tai ke 27.1. klo 11:30 – 13:30.

Hakuaika tehtävään on 13.1.-7.2. Vastaamalla huolellisesti tarkentaviin kysymyksiin riittää liitetiedostoksi ansioluettelo. Käsittelemme hakemukset viikolla 6 ja haastattelut (Teams-yhteydellä) on suunniteltu viikoille 7-8.

Tutustu kesätyöntekijöidemme tarinoihin kokemuksistaan: 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatoissa-tampereen-sahkoverkolla/

 https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaitos-tarjoaa-mielekkaita-kesatoita/

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyo-tampereen-sahkolaitos/ 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatoissa-sahkolaitos/ 

https://kesaduuni.org/tarinat/kaikki-tampereen-sah...

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414075
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Suunnittelupäällikkö Kari Tappura, p. 050 364 1054 (varmimmin ti 19.1 klo16:30–18:00, to 21.1 klo12–15 tai ke 27.1. klo11:30–13:30)