Suunnittelijaharjoittelija
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Jotta sähköt toimivat ja Vantaa pysyy liikkeessä, tarvitaan luotettavaa infrastruktuuria. Me huolehdimme Vantaan sähköverkkojen rakentamisesta, kehittämisestä, käytöstä ja kunnossapidosta. Tavoitteenamme on siirtää sähköä luotettavasti sinne missä asiakkaamme sitä tarvitsevat. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme sähkönjakeluverkon suunnittelutiimiin harjoittelijaa ajalle 3.5.–31.8.2021. Kesätyötehtäviisi kuuluu 0,4 kV ja 20 kV sähkönjakeluverkon kaapelointihankkeiden suunnittelu sisältäen sähköisen mitoittamisen, komponenttien rakenne- ja sijoitussuunnittelun sekä sijoituslupien hakemisen. Huolehdit lisäksi hankekohtaisten tarvikeluetteloiden ja suunnitelma-asiakirjojen laadinnasta.

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet opinnoissasi jo edennyt sähkövoimatekniikan opiskelija
  • Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää meille on, että olet alasta kiinnostunut ja innokas oppimaan uutta
  • Ajokortti on tehtävässä välttämätön

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat suunnittelupäällikkö Mikko Tellalta puhelimitse 050 529 4363 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Seuraathan #verkkojengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411778
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa