Suunnittelijaharjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Hei Sinä rakennetekniikan opiskelija ja tulevaisuuden rakennesuunnittelija!

Kiinnostaisiko Sinua tulla kesätöihin  alan parhaaseen ja valovoimaisimpaan duunipaikkaan? Tule meille, meillä on haku päällä! Haemme suunnittelijaharjoittelijoita kesätöihin Rambollin Rakennetekniikka yksiköihin Tampereelle.

Meillä pääset työskentelemään erilaisten, haastavien ja kiehtovien uudis- tai korjausrakentamisen rakennesuunnitteluprojektien parissa. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi tietomallipohjaista betoni-, teräs- tai puurakenteiden suunnittelua, rakennusfysikaalista suunnittelua sekä korjaussuunnittelua. Työkohteemme vaihtelevat pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin asti. Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, työkalut ja osaavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittyä kestävän kehityksen huomioivassa suunnittelussa. Luodaan yhdessä loistava tulevaisuus!

Odotamme
Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on hyvä rakennetekniikan perusosaaminen ja olet innostunut oppimaan lisää kantavien rakenteiden toiminnasta ja rakennusfysiikasta. Olet vähintään 3. vuoden rakennustekniikan AMK-insinööriopiskelija tai DI-opiskelija. Eduksi katsotaan, jos lisäksi osaat käyttää nykyaikaisia parametrisia suunnittelutyökaluja ja tietomallinnusohjelmistoja. Toivomme sinulta myös reipasta asennetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Toivomme, että esität hakemuksessasi mahdollisen toiveen uudis- tai korjaushankkeisiin suuntautumisesta tai muusta erityisestä kiinnostuksen kohteesta rakennetekniikan alueella.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411447
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere