(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijaharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme nyt Energia-yksikköömme kesätyöntekijää

SUUNNITTELIJAN TEHTÄVIIN

Vastuullesi kuuluu monipuolista voimalaitosten laitetietojen ylläpitoa järjestelmiimme (mm. Solax). Lisäksi pääset osallistumaan töiden suunnitteluun. Asiantuntijaorganisaatiossa teet tiivistä yhteistyötä oman henkilöstömme töitä suunnittelevien ja toteuttavien tiimien kanssa. Tarkka tehtävänkuva on muokattavissa valittavan henkilön osaamisen ja suuntautumisen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Naistenlahden voimalaitoksessa.

Odotamme sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja sekä MS Office -ohjelmistojen hyvää hallintaa. Tietojen käsittelyssä täsmällisyys, tarkkuus ja pitkäjänteinen työskentelyote ovat vahvuuksiasi ja jaksat keskittyä myös rutiinityyppiseen työhön. Olet sosiaalinen ja viihdyt ihmisläheisessä työssä. Tiimissämme pääset osaksi kokeneiden ammattilaisten joukkoa, jossa tuemme toisiamme ja arvostamme avointa vuoropuhelua. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä toukokuun alussa ja työskentelevän syyskuun loppuun asti.

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2.2020. Käsittelemme hakemukset viikoilla 7 ja haastattelut on suunniteltu viikolle 8.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.