(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijaharjoittelija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme nyt Tampereen Sähköverkolle kahta

SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Suunnittelijaharjoittelijana toimit monipuolisissa suunnittelu- ja dokumentointitehtävissä osana suunnittelutiimiämme. Vastuullesi voi sisältyä niin sähkönjakeluverkkoon, sähköliittymiin kuin sähköasemiin sekä jakelumuuntamoihin liittyviä tehtäväkokonaisuuksia. Tarkempi työnkuva määrittyy valmiuksiesi ja osaamisesi perusteella.

Odotamme Sinulta vähintään kahden vuoden korkeakouluopintoja sähkötekniikan alalta. Toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta sekä ennen kaikkea aitoa innostusta toimialaamme kohtaan. Tiiviissä, mukavassa työyhteisössä arvostamme tiimihenkistä ja avointa asennetta. Saat työhösi ammattilaisten tuen ja asiantuntija-avun.

Kesäharjoittelun kesto on 3,5 kuukautta, alkaen viikolla 21.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin seniorikonsultti Outi Kärkkäinen (p. 050 396 1138, soittoajat klo 15.00-16.30 torstaisin 8.2, 15.2 sekä 22.2). Toimitathan hakemuksesi Opteamin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 28.2.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.