(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijaharjoittelija, kokoaikainen, Eltel Networks Pohjoinen, Ylivieska
Eltel Networks Pohjoinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Eltel Networks Pohjoiselle suunnittelijaharjoittelijaa 4-6 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Ylivieskaan. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Suunnittelijaharjoittelijan työtehtävät koostuvat erilaisista tietoliikenneverkkojen suunnitteluun ja dokumentointiin liittyvistä tehtävistä. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa, kuitenkin viimeistään huhtikuussa 2020. Tehtävä soveltuu uraansa aloittavalle tulevaisuuden lupaukselle! Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Pääasialliset tehtävät
  • Maasto- ja verkkosuunnittelu; suunnitelmakarttojen ja kytkentäkuvien laadinta, materiaali- ja suoritelaskenta sekä sijoituslupien hankinta.
  • Kuitu- ja kupariverkon sekä aktiivilaitteiden loppudokumentointi teleoperaattoreiden verkkotietojärjestelmiin
Odotamme sinulta
  • Alalle soveltuvaa koulutusta (tieto-/viestintätekniikan tai yhdyskuntatekniikan insinööri, suunnitteluassistentti/tekninen piirtäjä). Voit olla vielä opiskelija tai jo valmistunut osaaja.
  • Kiitettäviä perus IT-taitoja (MsOffice) ja edellytyksiä oppia uudet järjestelmät nopeasti.
  • Vuorovaikutustaitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kasvaa ja kehittyä suunnittelussa
  • Mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä
  • Hyvän perehdytyksen
  • Kannustavan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.2.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja valinnat tehdään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen, puh. 046 9200 308. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.