(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijaharjoittelija Kokkolan Energiaverkot Oy:lle
Kokkolan Energiaverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Sinun osaamistasi tarvitaan! Hae Kokkolan Energiaverkoille kesätyöhön suunnittelijaksi.

Tehtävänäsi on toimia Kokkolan Energiaverkkojen suunnittelutiimissä ja olla mukana vastaamassa sähkönjakeluverkon, liittymien sekä investointi- ja kunnossapitokohteiden suunnittelutehtävistä.

Työ sisältää monipuolisia sähköalan toimihenkilötöitä ja suunnittelutehtäviä. Tukenasi on 3 henkilön tiimi, joka perehdyttää tehtäviin työn alussa. Odotamme, että olet omatoiminen, luotettava ja tarkka tekijä, jolla on halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Hyvät vuorovaikutustaidot ja rohkeus tarttua tehtäviin auttavat sinua menestymään työssäsi.

Taustaltasi olet esimerkiksi sähköalan AMK tai yliopistotason opiskelija tai sinulla on aiempi alalle soveltuva peruskoulutus ja haluat kehittää osaamistasi. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus sähköalan asennus- tai suunnittelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana asiakkuuksien, suunnittelun ja käytön toimeksiannoissa energiatoimialan muuttuvassa maailmassa. Pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja innovatiivisessa organisaatiossa kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sovittavissa toukokuun alkuun ja työn kesto on 31.8.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla osoitteesta tapani.pura@barona.fi