(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelijaharjoittelija, kesätyö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Vantaan kaupunki, kaupunginjohtajan toimiala, elinkeinopalvelut
Elinkeinopalvelut

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 30.08.2019


Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut vastaa muun muassa yrityskehityspalveluista, elinkeinoelämään liittyvistäkehityshankkeista ja matkailun kehittämisestä. Haemme joukkoomme kesäksi elinkeinokehittämisestä ja/tai matkailun kehittämisestä kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa esimerkiksi kaupan, hallinnon tai muulta sopivalta alalta.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset pienet ja keskisuuret tehtäväkokonaisuudet kehittämisprojektien, yrityskehityspalveluiden ja matkailun kehittämisen tukena. Erityispainopisteenä on elinkeinopalveluiden toimintaan liittyvät viestintätehtävät.

Tarjoamme monipuolisia ja osin itsenäisiä tehtäviä elinkeinojen kehittämisen parissa. Arvostamme valmiutta heittäytyä uudenlaisiin haasteisiin, hyvää suullista ja kirjallista ulosantia ja käytännön organisointitaitoja. Osa tehtävistä edellyttää sähköisten työkalujen hyödyntämistä, joten tietotekniset perustaidot ovat myös eduksi. Toivomme erityisesti viestintään liittyvää osaamista ja kokemusta.

Edellytämme harjoittelijalta korkeakouluopintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Työsuhteen kesto on kolme kuukautta lähtökohtaisesti kesäkuusta elokuuhun. Työsuhteen aloitusaika on kuitenkin sovittavissa. Palkkaus määräytyy opintojen valmistumisasteen ja osaamistason perusteella.

  • Tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus määräytyy osaamisen ja opintojen valmiusasteen perusteella.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Elinkeinopäällikkö, Viljamaa Kimmo
p. 040 7696538, kimmo.viljamaa@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.