(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Haemme Vierumäelle

suunnittelijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Suunnittelijan päätehtäviin kuuluvat liikunnan tutkintokoulutusten suunnittelu ja hallinnointi Peppi-järjestelmässä yhteistyössä muiden koulutukseen osallistuvien kollegoiden kanssa. Tehtävänkuva on uusi ja tavoitteena on muodostaa tarkempi tehtäväsisältö kevään aikana yhdessä koulutusjohdon kanssa. Suunnittelija toimii osana tutkintokoulutuksen tiimiä ja hoitaa tarvittaessa myös muita yleisiä asiakaspalvelu- ja assistentin tehtäviä.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi monipuoliset digitaidot ja katsotaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin, sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja työpaikkaliikuntaan. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusohjelmajohtaja Teppo Rantala: teppo.rantala@haaga-helia.fi / puh. 029 447 1650, ma 16.11. klo 9-11 ja ke 18.11. klo 12-14.

Hae tehtävää viimeistään 30.11. Lisää hakemukseesi CV. Huom! Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.