(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Asianhallinnan asiantuntija, tule meille töihin!

Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa asiakasta menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.

Sovelluspalvelut-yksikön tehtävänä on vastata asiakkaille toimitettavien järjestelmäpalveluiden, sovellusten, integraatioiden, tietopalvelujen ja tiedonhallinnan palvelujen tuottamisesta sovitulla palvelutasolla. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukkaita, kilpailukykyisiä ja toimintavarmoja palveluita ja varmistaa niiden jatkuvuus ja käytettävyys läpi palvelun elinkaaren.

Nyt haemme Istekin sovellusylläpito ja -kehitys -ryhmään SUUNNITTELIJAN tehtävään asianhallinnan asiantuntijaa. Tarvitsemme lisävahvistusta asianhallinnan palveluihimme osana asianhallinnan ryhmää. Asiakastarpeiden lisääntyessä töitä on tiedossa sekä jatkuvissa palveluissa, että tulevissa käyttöönottoprojekteissa.

Odotamme osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Tiedonhallinnan ja asianhallinnan osaaminen
  • Yhden tai useamman markkinoilla olevan tunnetun tiedonohjausjärjestelmän, asianhallintajärjestelmän, sähköisten kokoushallintajärjestelmän sekä tähän käyttöympäristöön liittyvän sähköisen asioinnin järjestelmän osaaminen
  • Kokemusta sovellusylläpidosta ja siihen liittyvästä käyttäjätuesta

Eduksi luetaan:

  • ITIL-tuntemus ja mahdolliset sertifikaatit
  • SOTE ja kunta -sektorin toimialatuntemus
  • Osaamista sähköisen arkistoinnin ratkaisuista osana asianhallinnan kokonaisuutta
  • Vähintään 3 vuoden työkokemusta yllä mainituista osaamisalueista
  • Projektiosaamista asiakkaiden kehitysprojekteissa toimimisessa

Odotamme sinulta omatoimisuutta, aktiivista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä sekä soveltuvaa koulutusta yllä olevissa tehtävissä toimimiseen. Arvostamme kehittävää otetta. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön monipuolisten tehtävien parissa. Tehtävissä onnistumisen tukena on hyvät työvälineet ja toimittajan tietojärjestelmät sekä ennen kaikkea hyvä ja kollegiaalinen työyhteisö.

Tähän työpaikkaan valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumetestaus.

Kysy lisää rohkeasti lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Olli Kosonen p. 0505343604 (olli.kosonen@istekki.fi) https://www.linkedin.com/in/ollikosonen/