(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tietojärjestelmäpalvelut on yksikkö, joka vastaa sosiaali- ja terveysviraston asiakas- ja potilastietojärjestelmien ylläpito-, määrittely-, suunnittelu- ja hankintatehtävistä sekä näihin liittyvistä projektinhallinta tehtävistä. Lisäksi yksikkö toimii it -asiantuntijana viraston johdolle ja operatiiviselle toiminnalle.

Haemme jatkuvat palvelut yksikköön suunnittelijan tehtäviin IT-alan osaajaa, vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijana tehtäviisi kuuluu Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan tietojärjestelmien tuki- ja ylläpitotehtävät kuten sovellusneuvonta, käyttöoikeushallinta, osallistuminen kehittämiseen, testaukseen js kouluttamiseen. Tehtäviisi kuuluu myös toimiminen eri IT-palvelutuotannon rooleissa kuten pääkäyttäjänä, asiantuntijana ja kouluttajana. Vastuualueellesi kuuluu erilaisia tietojärjestelmäkokonaisuuksia. Työn sisältö on vaihtelevaa ja monipuolista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto tai it-ammatillinen perustutkinto tai IT-alan vastaava opistotason tutkinto.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä englannin kielen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Edellytämme halua tehdä monipuolisesti ja joustavasti työtä soten IT-alalla sekä osaamista ja käytännön kokemusta vastaavanlaisista palvelutuotannon tehtävistä. Osaamisen tukena voi olla esimerkiksi ITIL-peruskurssi ja/tai LEAN tai muita IT-alan kurssiopintoja. Lisäksi edellytämme sosiaalisia taitoja, koska toimimme ryhmässä, joustavuutta ja kykyä mukautua muuttuvan työelämän haasteisiin, sekä dokumentaatiotaitoja.

Luemme eduksi itseohjautuvan työmallin ja tiimityöskentelyn tuntemisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Maarit Taipale, palvelupäällikkö maarit.s.taipale@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi