(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Jyväskylän yliopiston 2 500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme


SUUNNITTELIJAKSI 1.10.2020 alkaen toistaiseksi

Koulutuspalvelut etsii joukkoonsa suunnittelijaa hoitamaan pääasiassa humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijavalintojen kokonaisuutta. Työtehtäviin kuuluu opiskelijavalintojen kehittämisen, valintaperusteiden valmistelun ja niistä tiedottamisen, valintojen toteuttamisen sekä valintoihin liittyvien päätösten valmistelun ja toimeenpanon tehtäviä. Suomen- ja englanninkielisten tutkintokoulutusten opiskelijavalintojen lisäksi työnkuvaan sisältyy tutkintoon johtamattomien koulutusten opinto-oikeuksien hakuihin sekä valintapäätösten valmisteluun ja toimeenpanoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi suunnittelija osallistuu hakijaneuvontaan ja on mukana kehittämässä tiedekunnan opiskelijarekrytointia.

Edellytämme tulevalta suunnittelijaltamme

- ylempää korkeakoulututkintoa
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- monipuolisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja
- kehittävää ja itsenäistä työskentelyotetta
- työn organisointikykyä ja paineensietokykyä
- erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
- yliopistokoulutuksen tuntemusta

Eduksi katsomme

- yliopiston opiskelijavalintojen tuntemuksen
- aikaisemman kokemuksen yliopiston opiskelijavalintojen tehtävistä
- opintotietojärjestelmien, erityisesti Opintopolku.fi –järjestelmän käyttökokemuksen


Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV08. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 2720 – 3295 € riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. 


Lisätietoja tehtävästä antaa opintopäällikkö Maija Pöyhönen, puh. 040 805 3076, maija.t.poyhonen@jyu.fi.


Tehtävään valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo


2) Motivaatiokirje


Hakemus tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 13.9.2020.