(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Sovelluspalvelut-yksikön tehtävänä on vastata asiakkaille toimitettavien järjestelmäpalveluiden, sovellusten, integraatioiden, tietopalvelujen ja tiedonhallinnan palvelujen tuottamisesta sovitulla palvelutasolla. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukkaita, kilpailukykyisiä ja toimintavarmoja palveluita ja varmistaa niiden jatkuvuus ja käytettävyys läpi palvelun elinkaaren.

Nyt haemme Istekin sovelluskehitykseen koodaria SUUNNITTELIJAN tehtävään vastaamaan oman sovellustuotantomme kasvaviin vaatimuksiin. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus vuoden 2021 loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sovelluskehitystiimissä, jossa työskentelet tiiviisti osana ohjelmistokehityksemme ammattilaisten ryhmää. Työtehtäväsi koostuvat niin koodaamisesta kuin suunnittelu-, määrittely-, ylläpito- ja kehitystehtävistä.

Toivomme osaamista seuraavista:

  • Ohjelmointi: ASP.NET (C sharp, VB), T-SQL, HTML, Javascript, jQuery, Bootstrap
  • Työkalut: Visual Studio, MS SQL, GIT, IIS
  • Ohjelmistosuunnittelu, vaatimusmäärittely, versiohallinta, sovelluksen ylläpito ja -kehitys

Lisäksi arvostamme osaamista Classic ASP:sta sekä ohjelmistorobotiikasta (Blue Prism, Robot Framework). Myös Power Platform (mm.Power Apps) tuotteiden tuntemus ja osaaminen sekä Azure ja kuvankäsittelyn perusteet katsotaan vahvuuksiksi.

Kysy rohkeasti lisää!

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

Ryhmäpäällikkö Olli Kosonen, olli.kosonen@istekki.fi, 050-534 3604, https://www.linkedin.com/in/ollikosonen/