Suunnittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Vammaisten tulkkauspalvelukeskus vastaa kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden tarvitsemien tulkkauspalveluiden järjestämisestä sekä Kelan järjestämän kuntoutuksen vieraan kielen tulkkivälityksestä sekä näihin liittyvien kustannusten korvaamisesta.

 

Haemme Vammaisten tulkkauspalvelukeskukseen Turkuun suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 28.2.2021 saakka.

 

Suunnittelijana toimit keskuksen päällikön ja ryhmäpäälliköiden tukena. Osallistut monipuolisesti keskuksen toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja seurantaan. Työhösi kuuluu esimerkiksi tilastointiin, sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä osaamisen kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Suunnittelijan toimenkuva tarkentuu lopulliseen muotoonsa valittavan henkilön vahvuuksien ja osaamisen pohjalta.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Saattaisit olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä

  • olet energinen, tehokas ja joustava
  • sinulla on itsenäinen työskentelyote ja hyvät vuorovaikutustaidot
  • viihdyt nopeasti vaihtuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa, toisaalta kykenet myös rutiininomaiseen työhön
  • teknisten työvälineiden käyttö työssäsi on sinulle tuttua
  • sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky

 

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä yksikössä. Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut. Palkka on 3212 e /kk.

 

Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa keskuksen päällikkö Sari Paloposki, puh. 020 63 42826.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 21.6.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot