(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille


SUUNNITTELIJAA


Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.


Toivomme hakijalta cad-,vertex- tai muuta ohjelmisto kokemusta kalustesuunnittelusta. Voit olla vastavalmistunut insinööri tai alan konkari, kunhan löytyy palavaa halua kehittää omaa ja yrityksen osaamista sekä yhteistyökykyä. 


Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä vakaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka ja aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi