(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELIJA
Palmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2020

Haemme asiantuntevaan joukkoomme KAHTA SUUNNITTELIJAA huoltokirjatiimiimme keskitettyihin palveluihin

Suunnittelijana tehtäväsi koostuvat huoltokirjojen suunnittelusta ja ylläpidosta, projekteista, kohdekäynneistä ja asiakasyhteistyöstä. Sähköisten huoltokirjojen suunnittelua varten kohdekäynneillä kerätään tietoa huoltosuunnitelmiin, palvelupaketteihin ja konekortteihin. Lisäksi paikannetaan ja dokumentoidaan huollettavat koneet ja laitteet sekä piha-alueet. Kerättyä tietoa hyödynnetään paikantamispiirustusten ja pihan puhtaanapitokarttojen piirtämisessä. Toimit yhteistyössä ulkoisten asiakkaiden (mm. isännöitsijöiden, tilojen käyttäjien) sekä Palmian eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa yhteistyökykyä, yhteishenkeä, asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta arvostava tiimi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Huoltokirjojen ylläpitäjänä ja käyttöoikeuksien haltijana sinun tulee tuntea kiinteistöjen teknisen laitekannan sekä osata lukea rakennus- ja LVISA-piirustuksia. Menestyäksesi työtehtävässä sinulla tulee olla kokemusta myös CAD-piirtämisestä.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Korkeakunnas, jukka.korkeakunnas@palmia.fi, p. 040 760 3711.