(Poistunut julkaisusta)

suunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme suunnittelijaa talous- ja suunnittelupalvelujen asiakasmaksut -yksikköön määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä täytetään 31.12.2021 saakka. Tehtävän aloitus 30.3. tai sopimuksen mukaan.

Asiakasmaksut -yksikkö vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuihin liittyvästä päätöksenteosta asiakkaille, hallinnollisista tehtävistä sekä asiakasmaksuihin liittyvästä asiakaspalvelusta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Tämän vuoden yhtenä keskeisimpänä tavoitteena on varmistaa sujuva asiakasmaksuliikenne ottaessamme Apotti -järjestelmän käyttöön syksyllä 2020.

Etsimme nyt yksikköömme suunnittelijaa, jolla on kokemusta operatiivisten toimintojen muutoksista esim. juuri uuden tietojärjestelmän käyttöönottoon liittyen. Tehtävinäsi tulee erilaisten yksikön hallinnollisten tukitehtävien lisäksi olemaan erityisesti yksikön uuden perehdytysmateriaalin kokoaminen ja hallinta toiminnan muutoksen yhteydessä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös Apotin mahdollisten jatkokehitystarpeiden määrittely yhdessä yksikön työntekijöiden kanssa sekä järjestelmän käyttöönottoon sekä käyttöön liittyviä koordinoivia tehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen
tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä verkostoitumiseen. Lisäksi edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi sosiaali- ja terveystoimialan palveluiden tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Asiakasmaksupäällikkö Ulla Hautamäki puh: 040 3344 618 ti 3.3. klo 14-15 ti 10.3. klo 9-10