(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Etsitkö työtä teknisen suunnittelun työn parista? Haluaisitko vakituisen työn Päijät - Hämeesta? Jos, jatka siis lukemista!

Haemme asiakkaallemme Roxonille (NEPEAN Conveyors Oy) Suunnittelijaa. Roxonin palvelutarjonta kattaa materiaalinkäsittelyprojektit ja -laitteet, huoltopalvelut sekä kuljetinkomponentit. Lue lisää yrityksestä:www.roxon.com.

Odotamme sinulta soveltuvaa konetekniikan koulutusta, esimerkiksi Insinööri, ja muutaman vuoden kokemusta suunnittelijan tehtävistä. Mahdollinen aikaisempi kokemus materiaalikäsittelylaitteiden käsittelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää 3D-Solidworks ja AutoCAD ohjelmien hallintaa.

Työnkuvaasi kuuluu tekninen suunnittelu ja sinulla tulee ollakin hyvä ymmärrys käytännön työstä, sekä taitoa suunnitella mm. kuljetinrakenteita. Ymmärrät tuotannon eri vaiheet ja osaat ottaa ne huomioon työssäsi. 

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen sekä sosiaalinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat työskennellä ihmisten parissa. 

Roxonilaisena pääset työskentelemään kansainvälisessä perheyrityksessä, joten englannin kielen osaaminen on oleellista tässä tehtävässä. Sinulla tulee olla myös matkustusvalmius.

Tarjolla on vakituinen päivätyö, osaavassa huipputiimissä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, 29.03.2020 mennessä. Kaikki yhteydenotot koskien tehtävää osoitetaan Katja Suomalaiselle p. 050 592 5575 tai katja.suomalainen@personalhuset.fi. Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.