(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
HUS Asvia Talouspalvelut Ostolaskutiimi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

HUS Asvian Talouspalvelut vastaa HUS-kuntayhtymän myynti- ja ostolaskuista sekä kirjanpitotehtävistä ja maksuliikenteestä. Yksikössämme on 90 työntekijää ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Haemme HUS Asvian Talouspalveluiden ostolaskutiimiin SUUNNITTELIJAA ostolaskutiimin esimieheksi.

Tehtävässäsi toimit ostolasku- sekä matka- ja kululaskuja käsittelevän tiimin esimiehenä. Ostolaskutiimiin kuuluu noin 30 laskuja käsittelevää ammattilaista. Tiimin tehtäviin kuuluu mm. ostolaskujen kierrätys, tiliöinti, maksaminen, kauden katkon tehtävät, täsmäytykset, raportointi, prosessien kehitys sekä ulkoinen että sisäinen asiakaspalvelu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää taloushallinnon järjestelmiä ja prosesseja. Yksikössämme pääset syventymään kunta-alan talouteen Suomen suurimmassa sairaanhoitopiirissä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteistyökulttuuri.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä innostusta ja työkokemusta ostolaskujen käsittelystä. Luonteeltasi olet vastuunottokykyinen ja sinulla on oikea asenne työntekoon. Kommunikoit erinomaisesti suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Eduksi katsomme Oracle Fusion-järjestelmän tuntemisen sekä Office-ohjelmien hyvän hallinnan. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.

Työsuhde on vakituinen. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

HUS Tukipalvelut on nyt HUS Asvia. HUS Asvia edustaa Asiakasymmärrystä, Sairaalaosaamista, Vastuullisuutta, Innovaatioita, Asiantuntemusta. HUS Asvia on alansa halutuin yhteistyökumppani ja edelläkävijä terveydenhuollon tukipalveluiden kehittämisessä. Monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut sekä asiointi-, sihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut ja henkilöstö- ja talouspalvelut. Liikevaihtomme on noin 200 ME, joukkueessamme on noin 4 000 osaajaa ja olemme osa HUS-kuntayhtymää.

 

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulu- tai keskiasteen tutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Kohteen aloituspäivämäärä: 16.2.2020 

Ensisijainen sijainti: Helsinki

Organisaatio: 7781 Talouspalvelut

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Vakio

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES