(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Hydoring Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Hydoring Oy
Vuonna 1987 perustettu Hydoring Oy omaa vahvat perinteet hydrauliikka-sylintereiden ja -koneikkojen valmistuksessa. Hydoring Oy on määrätietoisella kasvulla noussut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon.

Vahva tuotekehitys, asiakaslähtöiset ratkaisut ja nykyaikainen tuotanto ovat tulevaisuuttamme. Tarjoamme koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.
Toimenkuva
Haemme SUUNNITTELIJAA Hydoring Oy:lle Kyröön.
Tehtävänäsi on suunnitella sylinteriratkaisuja asiakas- ja tilauskohtaisesti. Käytössäsi on nykyaikaiset 3D-suunnittelutyökalut. Odotamme hakijalta suunnitteluohjelmien tuntemusta ja palavaa halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa oleva insinööri tai kokeneempi asiantuntija.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta teknisestä suunnittelusta, sekä halua ja kykyä kehittää tehtävänkuvan lisäksi omaa osaamistasi. Edellytämme myös aiempaa kokemusta 3D-suunnittelusta. Työ on itsenäistä ja vaatii omatoimisuutta viedä asiat maaliin sovitussa tavoiteaikataulussa. Aiempi työkokemus hydrauliikan, mekaniikan tai koneautomaation alalta katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän menestyvässä yrityksessä, jossa pääset näköalapaikalta työskentelemään tunnettujen yritysten kanssa. Lisäksi tarjoamme organisaation monipuolisen tuen ja jatkuvan koulutuksen mahdollisuuden. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä hydrauliikan ammattilaiseksi nykyaikaisessa tuotantoympäristössä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen loimaa@vmp.fi viimeistään 15.12.2019. Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Rekrytointiprosessin hoitaa VMP Loimaa, mutta työsopimus solmitaan suoraan Hydoring Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Loimaa Miia Koivisto 040 771 9090 (ark. 9-15).
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Miia Koivisto, loimaa@vmp.fi, 040 771 9090
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019 mennessä.