(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Haemme Taideyliopiston Teatterikorkeakouluun


SUUNNITTELIJAA


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


Suunnittelijan tehtävät


Suunnittelijan tehtävänä on vastata ensisijaisesti Teatterikorkeakoulun tohtorikoulutuksen suunnittelusta, budjetoinnista ja budjetin seuraamisesta. Lisäksi suunnittelija osallistuu tohtorikoulutuksen ja Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksen kehittämiseen yhteistyössä opetus- ja tutkimus sekä muun henkilöstön kanssa.


Mitä odotamme?


  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta opintohallinnosta
  • yhteistyökykyä, selkeää kommunikaatiota ja järjestelmällisyyttä
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • hyvän suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa.


Suunnittelija kuuluu Teatterikorkeakoulun palveluyksikön opetuksen suunnittelusta ja kehittämisestä vastaavaan ryhmään. Tehtäviin kuuluu osallistuminen palveluyksikön ja ryhmän työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen sekä mahdollisia muita erikseen sovittavia tehtäviä. Osa tehtävistä toteutetaan yhteistyössä Kuvataideakatemian ja Taideyliopiston muiden yksiköiden kanssa.


Tohtorikoulutuksen ja akatemian taiteenalojen tuntemus sekä opintohallinnon tietojärjestelmien hallinta katsotaan tehtävässä eduksi.


Mitä tarjoamme?


Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.


Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun henkilöstön vaativuustasolle 9, jolloin kokonaispalkka on 3100-3500 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.


Hakeminen


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta tästä, kuitenkin viimeistään perjantaina 31.1.2020.


Lisätietoja


Jan-Peter Kaiku, opetuksen kehittämispäällikkö, jan-peter.kaiku(at)uniarts.fi , 0400 792 041


Laura Jännes, palvelu- ja henkilöstöpäällikkö, laura.jannes(at)uniarts.fi , 0400 792 043