(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
LUT-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Opintopalvelut hakee suunnittelijaa opinnon tietojärjestelmätiimiin.

LUT-yliopiston opintopalvelut palvelee LUT-yliopiston, Lahden ammattikorkeakoulun ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja opettajia. 

Tehtävänäsi on vastata Peppi-opiskelija- ja opintotietojärjestelmän ja sitä tukevien järjestelmien ylläpidosta ja uusien tai laajentuvien toiminnallisuuksien käyttöönotosta yhteistyössä projektipäällikön ja pääkäyttäjien kanssa. Tietojärjestelmän toimintaan ja kehittämiseen liittyvät toiminnot linkittyvät työssä korkeakoulun toiminnallisten prosessien yhtenäistämiseen. Tehtävässä vaaditaan myös vahvaa projektiosaamista. Teknisenä työparina toimivat yliopiston tietohallinnon tekniset asiantuntijat. Ylläpidon osalta tehtäviin kuuluu AMKin toiminnallisten prosessien ja opintohallinnon järjestelmän yhteensovittamisen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen.

Odotamme sinulta:

  • avoimuutta ja asiakaspalvelualttiutta, sekä innostunutta ja ammatillista asennetta 
  • proaktiivista asennetta kehittämiseen alati muuttuvassa työympäristössä
  • hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
  • hyviä viestintätaitoja ja digiosaamista
  • tehtävä edellyttää yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • tietojärjestelmäosaaminen ja korkeakoulutuksen tuntemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan, ja työpaikka sijaitsee Lahden korkeakoulukampuksella. 

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antavat opinto- ja kansainvälisten asioiden johtaja Janne Hokkanen, janne.hokkanen@lut.fi, 040 900 3617 ja opinnon tietojärjestelmätiimin esimies Seija Kouvo, seija.kouvo@lut.fi, 050 477 5996.

Lähetä hakemuksesi 8.12.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.