(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme kasvavan asiakasyrityksemme palvelukseen

Suunnittelijaa

Tehtävänäsi on yksilöllisten tuotteiden suunnittelu prosessiteollisuuteen. Tärkeä osa työtä on tiivis yhteistyö asiakkaan, myynnin ja tuotannon kanssa. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta suunnittelutehtävistä. Olet käytännönläheinen ja ratkaisuhakuinen sekä toivomme että sinulta kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista. Kommunikoit tarvittaessa myös englannin kielellä. Voit olla kokenut suunnittelija tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden kyky, jolla on nykyaikaiset suunnittelutekniikat ja ohjelmistot hallussa.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
                       - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
                       - mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
                       - ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 10.11.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!