(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Helsingin kaupunki, Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Työavain PALKE-02-48-19
Haku päättyy 22.10.2019 klo 09:00
Palvelussuhde 02.12.2019
Työpaikan osoite Pakkalantie 30 01530 

Tehtävän kuvaus

Haemme Palvelukeskus Helsinkiin määrätietoista ja aikaansaavaa
SUUNNITTELIJAA

tekemään yhdessä kaupungin toimivimpia ruokapalveluita!

Suunnittelijana toimit Monipalvelut-yksikön johdon tukena. Työskentelet monipuolisissa valmistelu-, organisointi sekä koordinointitehtävissä.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi kokous- ja seminaarijärjestelyt, vierailujen organisointi, vuosikellon ja erilaisten kyselyiden koordinointi sekä muut hallinnolliset tehtävät. Toimit johdon palavereissa sihteeritehtävissä.

Odotamme sinulta

Menestyäksemme vauhdikkaassa tiimissämme odotamme sinulta joustavaa, aktiivista ja tarkkaa työotetta. Organisointi on vahvuutesi ja hallitset useita kokonaisuuksia samanaikaisesti. Nopeatempoiset ja muuttuvat työtilanteet kohtaat rohkeudella ja hyvällä asenteella.

Haluamme tehdä parasta yhdessä, joten toivomme sinun tuovan mukanasi positiivisuutesi, oma-aloitteisuutesi sekä osaamisesi. Sinulla on sopivasti kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Tietoteknisiä järjestelmiä käytät ketterästi ja yleisimmät toimistojärjestelmät ovat sinulla jo hallussa.

Toimialamme tuntemuksen katsomme sinulle eduksi.

Olemme kumppanisi

Olemme vastuullinen työnantaja, jossa on kannustava ja huumorintajuinen työilmapiiri sekä joukko osaavia työkavereita tukemassa. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin henkilöstöedut sekä työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista.

Toimipaikkaamme on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Tiloissamme on mahdollisuus edulliseen henkilöstöruokailuun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Palvelukeskus - Parasta yhdessä - Bäst tillsammans! Best together!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikönjohtaja Juha Kolkkinen p. 040 5950 986 (16.10 klo 13-15 ja 18.10 klo 11-13) juha.kolkkinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi