(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Porkka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Porkka Oy on kansainvälisesti tunnettu suomalainen kylmälaitteiden suunnittelija ja valmistaja. Porkka Oy kuuluu Huurre -konserniin, joka on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP -palveluvalikoimamme ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa ja sen liikevaihto oli 142,5 miljoonaa euroa vuonna 2015.

Porkan asiakkaita ovat suurkeittiöt, hotellit, tehdasruokalat, ravintolat, pikaruokaravintolat ja pitopalveluyritykset sekä sairaalat, laboratoriot ja lääketeollisuus. Tuotevalikoimaan kuuluu laitteita elintarvikkeiden kylmä- ja pakastesäilytykseen, linjastokalusteita elintarvikkeiden lämpösäilytykseen sekä kylmälaitteita myös laboratorioille ja tutkimuslaitoksille.

Etsimme nyt SUUNNITTELIJAA asiakkaallemme Porkka Finland Oy Ylöjärven tehtaalle.

Tehtäväsi on suunnitella tilauskohtaisesti asiakkaillemme räätälöitäviä kylmä- ja pakastehuoneita. Vastuullasi on huonekokoonpanojen suunnittelua, osien materiaalivalintoja ja mitoitusta. Raportoit tehtävässäsi Ylöjärven tehtaan tehdaspäällikölle. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää osaamista 3D suunnittelusta, erityisesti ohutlevymekaniikasta sekä metallimateriaalien hyvää tuntemusta. Eduksesi luetaan, jos sinulla on kokemuksen kautta kertynyttä osaamista muoviosien ja metallisten kaappien tai kalusteiden suunnittelusta ja muotoilusta sekä PUR-valutuotantoon liittyvää ymmärrystä. Hallitset lisäksi Vertex G4:n tai vastaavan CAD-ohjelmiston.

Edellytämme hakijalta:
- Olet työskentelytyyliltäsi luotettava ja pitkäjänteinen.
- Olet järjestelmällinen, omatoiminen sekä omaat tarkan työskentelytavan.
- Hahmotat kokonaisuuksia ja uteliaan mielenlaatusi vuoksi omaksut ja sovellat mielelläsi uutta.
- Sinulta löytyy luovuutta sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englannin kielellä.
- Koulutustaustaltasi olet insinööri tai DI

Tarjoamme sinulle:
- Ammattitaitoisen ja eteenpäin katsovan organisaation tueksi
- Pääset työskentelemään Suomen huippubrändissä sekä uusien innovaatioiden parissa.
- Pääset työssäsi kehittämään uutta ja näkemään suunnittelutöidesi konkretisoituvan tuotannossa sekä osallistumaan tuotteiden koko elinkaareen.
- Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Porkka Oy Ylöjärven tehtaalla.

Lisätietoja tehtävästä:
Porkka Oy Ylöjärven tehtaan tehdaspäällikkö
Vesa Routamaa - vesa.routamaa@huurre.com.
Go On Pirkanmaa HR- ja rekrytointiasiantuntija
Ninni Virolainen p. 0400 180 952.

Tutustuthan:
Porkka Finland Oy http://porkka.com
Huurre-konserniin: http://www.huurre.com/
https://www.youtube.com/channel/UCGfG7NtCX2sY-_4ff0Sj_Qg