(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Suomen Kennelliiton kaverikoiratoiminnan suosio kasvaa vauhdilla. Päiväkodeissa, vanhusten palvelutaloissa ja vammaisten hoitokodeissa ohjaajiensa kanssa vierailevat kaverikoirat toivat viime vuonna iloa noin 84 000 vanhukselle, lapselle ja vammaiselle. Kennelliitto rakentaa kaverikoiratoiminnan rinnalle lukukoiratoimintaa yhteistyössä kirjastojen kanssa.

Kennelliitto hakee suunnittelijaa

Tule mukaan kehittämään Kennelliiton kaveri- ja lukukoiratoimintaa!

Haluatko olla mukana vaikuttamassa kaverikoira- ja lukukoiratoimintaan ja sen tulevaisuuteen Suomessa? Haemme kaverikoira- ja lukukoiratoiminnan suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (31.12.2020 saakka) toimistoomme Espooseen.

Etsimme tehtävään osaavaa ja monitaitoista asiantuntijaa kehittämään vapaaehtoistoiminnan kasvavaa kaverikoira- ja lukukoiratoimintaa. Toimit yhdessä Kennelliiton kaverikoirakoordinaattorin kanssa ja kaverikoiratyöryhmän linjausten mukaisesti. Kentän arkeen liittyvien toimintojen ja rutiinien kehittäminen ja toteuttaminen ovat keskeisimpiä tehtäviäsi. Edistät järjestökentän itsenäistä toimintaa ja tuet kennelpiirien alueellisia kaverikoiravastaavia. Vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja raportointi sekä viestintä ovat osa työtä.

Edellytämme hakijalta

  •  vapaaehtoistoiminnan tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta
  •  kokemusta kokonaisuuksien hallinnasta ja kehittämisestä
  •  hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta verkostotyöskentelystä
  •  hyvää toimistotyökalujen hallintaa sekä viestintätaitoja
  •  kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä

Arvostamme oma-aloitteista, positiivista ja rakentavaa työotetta. Eduksi luetaan tuntemus koiraharrastuksesta ja kaverikoiratoiminnasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa (30.8., 3.9. tai 11.9. klo 10–11) Kennelliiton järjestöosaston osastopäällikkö Tom Kankkonen, tom.kankkonen@kennelliitto.fi puhelin 09 8873 0281

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään sunnuntaina 15.9.2019 sähköpostitse osoitteeseen rekry@kennelliitto.fi. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.