(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme moniammatilliseen asiantuntijajoukkomme sosiaali- ja terveydenhuollon tiloista ja tilojen kehittämisestä kiinnostunutta suunnittelijaa. Työsuhde alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaali- ja terveystoimialan käytössä olevat toimitilat ovat mm. sairaaloita, monipuolisia palvelukeskuksia, perhekeskuksia, terveysasemia, erityisryhmien asumisyksiköitä sekä erityyppisiä sosiaalityön toimipisteitä.

Suunnittelijan ensisijaisena tehtävänä on vastata sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen palvelukokonaisuuden tila-asioista. Tehtävä sisältää tiloihin liittyviä asiantuntijatehtäviä, joita ovat mm. tilahankkeiden valmistelu ja tarvekuvauksen laatiminen, toimialan edustajana toimiminen rakennushankkeiden eri vaiheissa, yhdyshenkilönä toimiminen ydintoiminnan osastoille, väistötilojen ja muiden toimitilojen muutosten järjestelyt sekä erilaisten lausuntojen laatiminen.

Kiinnostuitko? Tunnistatko omaavasi itsenäistä työotetta, kustannustietoisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hallintaa sekä paineensietokykyä? Tunnetko sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja tiloja? Oletko kiinnostunut laajentamaan osaamistasi työskentelemällä myös Helsingin kaupungin muiden toimialojen kanssa yhteistyössä? Jos vastasit kysymyksiin myönteisesti, tee hakemuksesi Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Halutessasi voit lähettää ansioluettelosi sähköpostilla alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Tarjoamme sinulle kaupungin henkilöstöedut. Lue lisää alla kohdasta, Linkki lisätietoihin.

Haastattelut ovat tiistaina 20.8 klo 9.30-12.30.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vankka ja monipuolinen työkokemus alalta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Helsingin kaupungin organisaation tuntemisen.