(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELIJA
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Turvapalveluihin Meilahteen

SUUNNITTELIJAA erityisvastuualueena pysäköinti

Työtehtäviin kuuluu esim. pysäköintijärjestelmien kehitys, käyttäjien ohjeistamista, tiedottamista pysäköintijärjestelyistä, prosessien suunnittelua ja kehittämistä sekä asiakaspalautteen käsittelyä. Pääset myös osallistumaan erilaisiin kehityshankkeisiin.

Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä auttaa menestymään hyvät IT-taidot, yhteistyökyky erilaisten ihmisen kanssa, itsenäinen ote työhön sekä priorisointikyky.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla yksikön päällikkö Lasse Himmanen lasse.himmanen@hus.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 2.9.2019 mennessä https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/