(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Suunnittelija, tie-, katu- ja aluesuunnittelu

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Mitä olisi tarjolla?

Haemme nyt suunnittelijoita tie-, katu- ja aluesuunnitteluun.  

Suunnitteliljan tehtävässä vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta monipuolisessa infrasuunnittelun tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Koska Destia on läsnä siellä missä asiakkaamme ja henkilöstömme ovat, voit myös valita toimipisteesi useista vaihtoehdoista (Jyväskylä, Kouvola, Tampere, Vantaa, Kuopio, Turku tai Oulu). Työ on tietysti vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Sinusta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä useamman vuoden kokemusta  tie-, katu- ja aluesuunnittelusta. Arvostamme asennetta tarttua asioihin. Sinulle on luontaista huolehtia työt suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä omaat positiivisen työotteen ja yhteistyötaidot.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työstä Destiassa?

Ole Pekkaan tai Samiin rohkeasti yhteydessä!

Yksikön päällikkö Pekka Karhinen, +358405576170  ja pekka.karhinen@destia.fi

Yksikön päällikkö Sami Snellman, +358400715881 ja sami.snellman@destia.fi

Saimmehan sinut jo vakuuttuneeksi?

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi suunnittelijan työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

Psst! Meillä on auki suunnittelun paikkoja myös kokeneemmille konkareille. Katso kaikki vapaat paikat nettisivuillamme www.destia.fi/rekry.

 

Työsuhde-edut Destiassa:

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Puhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Henkilöstön muistaminen
  • Lomaosakkeiden käyttäminen
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut