(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme tilastosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Tilastopalvelut toimii sosiaali- ja terveystoimen tilastoinnin ja tietohuollon asiantuntijana. Tilastopalvelut vastaa toimialan keskitetyistä tilastopalveluista, tietohuollosta sekä analytiikasta.

Suunnittelijana vastaat toimialan keskitetystä terveydenhuollon tilastotuotannosta ja raportoinnista. Toimit myös terveydenhuollon tietotuotannon asiantuntijana erilaisissa yhteistyöryhmissä. Tehtäviisi kuuluvat erityisesti terveydenhuollon tilastotarpeiden selvittäminen, tietosisältöjen ja tietorakenteiden määrittely, terveydenhuollon tilastotuotannon ylläpitoa ja kehittämistä sekä tietohuoltoa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:
- kokemusta/osaamista tilastotuotannosta ja raportointijärjestelmistä (esim. SAP BO, Ecomed)
- tunnet tietokantojen ja/tai -varastojen toimintaperiaatteet
- osaat käsitellä suuria tietoaineistoja
- sinulla on sql- ja/tai SAS-osaamista
- ajattelet analyyttisesti ja työskentelet systemaattisesti
- olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työntekijä, joka työskentelee sujuvasti sekä yksin että tiimissä
- omaat kyvyn toimia joustavasti ja nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön, ison työnantajan edut sekä aitiopaikan sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvaan toimintaympäristöön. Työsuhteessa on 6 kk koeaika.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Tehtävä on ollut aikaisemmin haettavana ajalla 11.4.-2.5. työavaimella 7-831-19. Tehtävää aikaisemmin hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Kelpoisuusehto


Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä Helsingin kaupungin työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3 391,21e/ kk