(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsimme suunnittelijoita Tampereelle

Tule meille tulevaisuuden tekijäksi monipuolisiin infra-alan suunnittelutehtäviin! Toimimme monipuolisissa rata-, ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. Toimeksiantojemme kautta on mahdollista saada kattava näkemys rautatiealalta, mutta myös tie-, katu- ja aluesuunnittelutehtävistä.

Tehtävänkuvasi muodostetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtävistä aina vaativiin projektien ohjaus-, projektipäällikkö- tai asiantuntijatehtäviin. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Mikäli omaat hyvän englannin tai ruotsin suullisen ja kirjoitetun kielitaidon, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme. Ensisijaisesti haemme sinua Länsi-Suomen suunnitteluryhmään, toimipaikkanasi Tampere.

Odotamme

Odotamme sinulta vähintään insinöörin (AMK) koulutusta infra-alalta ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa, mutta ennen kaikkea kehittymishalua ja motoivoitunutta asennetta. Infra-alan suunnittelukokemusta sinulla olisi hyvä olla takana vähintään 1 vuosi. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, aika ajoin matkustusvalmiutta sekä positiivista mieltä!

Tarjoamme

Tulet mukaan 15 hengen eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan. Toimitilamme Tampereen rautatieasemalla ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista. Meillä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jori Lehtikangas, puh. 040 863 0674, sähköposti jori.lehtikangas@vr.f

 

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Infra-alan suunnittelukokemusta vähintään 1 vuosi
  • Ohjelmistojen hallinta (AutoCad Novapoint MS Office)

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 863 0674 Sähköposti: jori.lehtikangas@nrcgroup.fi Sijainti: Tampere